lørdag, april 10

3 gode grunde til at anvende boblekuverter

Selvom verdenen i dag er gået online i næsten alle henseender, så sker det i ny og næ at vi skal sende breve og små gaver til vores nærmeste. Eller at vi af praktiske grunde har behov for at sende noget fra A til B. I sådanne tilfælde kommer boblekuverter fra Albe Emballage dig til gode. Her kan du nemlig bestille boblekuverter i alle størrelser og former, så du får præcis den kuvert, som du har brug for. Læs med her for at høre 3 gode grunde til at anvende boblekuverter fra Albe Emballage, eller tjek deres hjemmeside https://albeemballage.dk/boblekuverter-15/ ud nu!

1. God til forsendelse og beskyttelse

Boblekuverter kan anvendes til at forsende mange forskellige slags produkter. Boblekuverter er meget lette i vægt, da det indeholder mere luft end materiale, og dette er nyttigt ved forsendelse, da prisen for forsendelse holdes nede når vægten holdes nede. Men dette betyder ikke, at du går ned på beskyttelse, da bobleplasten beskytter indeholdet i din boblekuvert. En boblekuvert er nemlig både fleksibel og stød absorberende, så kuverten tager stødet og beskytter dine genstande. Luftboblerne i kuverten sørger både for at sikre dine produkter den optmiale beskyttelse, samtidig med, at de forhindrer fugt i at trænge ind til dine produkter. 

2. Genbrug og miljøbevidsthed

Boblekuverter fra Albe Emballage er lavet af genbrugsmateriale, hvilket er en bæredygtig måde at anvende boblekuverter på. Det vil sige at både plasten og pap anvendt til kuverterne er genbrugsmateriale. Et andet miljøbevidst aspekt af dine boblekuverter er, at de er genanvendelige op til flere gange, så du behøver ikke smide dem ud med det samme! Du kan derfor med god samvittighed bestille dine boblekuverter hos Albe Emballage og vide, at de ikke blot er produceret miljøbevidst, men at de også kan komme dig til gode igen og igen, når du genanvender dem. 

3. Få boblekuverter der passer til dit behov. 

Hos Albe Emballage er servicen i top. Udover et stort udvalg af forskellige størrelses boblekuverter kan du også sagtens bestille boblekuverter i specielle mål og størrelser, og Albe Emballage vil levere dem til dig uden problemer. Derudover kan du også få printet et logo eller andet tryk på dine boblekuverter. Du kan få dem i mange forskellige størrelser og i forskellige produktions størrelser. Ved ønske af tryk eller logo skal du kontakte Albe Emballage, og så vil de guide dig videre i, hvordan du får dit ønskede tryk på dine boblekuverter.