lørdag, juli 24

De bedste steder til dine online møder

Online videomøder

Det har været utroligt vigtigt i 2020 at kunne have møder online. Grundet verdenssituationen er der mange ting der er lukket ned, og det har været svært at samles i større forsamlinger. Derfor har der også været problemer med at skulle holde nogle af de møder som mange firmaer og grupperinger ellers ville have gjort. Men selvom det ikke er muligt at samles i virkeligheden, bliver man stadig nødt til at holde åbent og blive ved med at arbejde videre. Det kan tit være en udfordring, når man ikke kan sidde i samme rum. Men heldigvis er teknologien blevet til, at man kan gøre mange af de samme ting i et online opkald som man kan i virkeligheden. Her kan du stadig se og snakke med de folk du skulle holde møde med, bare mens du sidder derhjemme i sofaen. Det er dog rigtig vigtigt at finde det bedste værktøj til at tage dine online møder, så du er sikker på at det går så smurt som du gerne ville have det til, og at I ikke spilder en masse unødvendig tid på at have tekniske problemer.

Det skal du overveje før du vælger værktøj

– Hvor mange mennesker skal der være plads til i opkaldet? Afhængig af, hvilken side du vælger er der plads til et forskelligt antal mennesker. Der er også forskel på om siderne gør, så kun én kan snakke af gangen eller om alle kan tale i munden på hinanden. Her skal du finde ud af hvad dit behov er for mødet.

– Gennemtjek sikkerheden på siden. Det er vigtigt især hvis du holder virksomhedsmøder, at du bruger et værktøj som beskytter de data du lægger ind på det. Hvis der er personfølsom data eller lignende vil du gerne være sikker på, at du har alle rettighederne til det, og at de ikke kommer videre. Det er noget du kan læse om i betingelserne for at bruge mødesiden.

– Få et overblik over de bedste. Hvis du ikke ved hvor du skal starte eller synes det er svært at finde ud af, hvilket værktøj du skal bruge til dine online opkald, kan du på videomøder finde en oversigt over nogle af de bedste sider at holde dine møder på. Her kan du læse lidt om hvad de forskellige sider gør, for at tjekke om de er noget for dig og passer til, hvad du skal bruge dem til.