onsdag, september 22

Dine øjne er spejlet til din sjæl

Store øjne. Det er oftest en af de første ting, vi ser hos andre mennesker. Unge, såvel som gamle – og babyer. En baby med store øjner er super lækker at se på. Og mennesker med flotte øjne er i det hele taget tiltrækkende. Men det er ikke kun øjnenes størrelse, der gør at du får smukke øjne. Din vipper spiller en helt afgørende rolle for dine øjne. Har du nogensinde set en person uden øjenvipper? Det ser lidt spøjst ud. Eller en person med helt hvide øjenvipper? Det ser også spøjst ud. Men lange, mærke vipper der rammer dine øjne ind, se det ser godt ud. Og det kan du snart få.

Lange vipper er frække

Det er frækt at have lange øjenvipper. Hvis du tænker tilbage på da du var barn og så Anders And tegnefilm, var det oftest sådan, at når figurerne stod og flirtede med hinanden, så havde pige-figuren mega store øjne og ikke mindst – meget lange vipper. Så der er noget med de vipper. De giver ligesom noget, som er svært at sætte ord på. Noget sensuelt. Noget mystisk. Noget smukt. Noget man har lyst til at blive ved med at kigge på. Det kan du få nu ved at gå ind og se hvad der findes af serum til dine øjenvipper øjenvippe serum til vipper.

Der findes forskellige slags serummer til øjenvipper, det sidste nye er at du kan få noget der er vegansk og ’cruelty free’ som de kalder det. Om dine vipper vokser hurtigere af det, er svært at sige. Det er der ingen beviser på, men til gengæld ved du at det ikke er noget, der er blevet testet på dyr og du ved at der ikke er rester fra dyr i produktet, så som fedt eller andet interessant.  Det , vippeserum gør er at det både giver dig fyldigere vipper men også flere vipper. Så du får flere effekter af at bruge sådan en serum til øjenvipperne.

Det tager nogle uger inden du kan se en forskel. Der er nogen, som prøver det af på det ene øje kun, for at se den reelle forskel. Det er måske lidt et sats, men det kan du også prøve at gøre for at se den fulde effekt. Husk at tage det på om aftenen inden du går i seng, så har du lige vasket al makeup og beskidte rester af og dine øjne er klar til at tage imod  noget, der kan hjælpe vipperne med at blive lange og smukke. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *