tirsdag, oktober 20

Få monteret din videoovervågning

Hvorfor vælge videoovervågning?

– Videovervågning giver dig mere sikkerhed i hverdagen. Det er en god måde at føle dig mere tryg, især hvis du er væk fra huset meget. Hvis du tager ud at rejse ofte og er væk fra huset længe uden mulighed for at få huset passet, kan det føles meget utrygt. Hvis du er væk længe, vil mange indbrudstyve se det som et nemt mål og være mere tilbøjelige til at bryde ind hos dig. Et overvågningskamera kan være der til at holde øje med at der ikke bliver gjort noget ved dit hus mens du er væk, og kan være der, når du ikke kan. 

– Det mindsker markant mængden af indbrud. Undersøgelser viser at bare det at have tydelig videoovervågning på en bygning samt skilte der viser, at der er overvågning, mindsker mængden af indbrud. Det er fordi tyve ser skiltene eller kameraerne og beslutter at der er for høj risiko ved at bryde ind. Sådan stopper du indbrud før de overhovedet kommer og hjælper med at sikre dit hus.

– Selv hvis indbruddet skulle komme, kan du få retfærdighed nemt bagefter. Kameraerne vil vise hvem der brød ind og derfor give dig mulighed for at gå til politiet og få hjælp til at finde ud af, hvem det er. På den måde sørger for altid at vide hvad der sker, og sørger også for, at de samme ikke bryder ind flere gange. Derudover, hvis nogle først bliver taget i at bryde ind hos dig, er der lavere chance for at andre vil komme og gøre det samme. 

– Det er ikke en dyr løsning. Videoovervågning er ret billigt og nemt at få, især hvis du tænker på den anden side, som er at have risiko for at få værdigenstande stjålet. Det er meget bedre at være på den sikre side, og sørge for at du ikke ender med at skulle betale en masse for at erstatte alle de ting du har af værdi i dit hjem.

– Det er nemt at få sat op. Hvis du ønsker at få videovervågning på dit hjem, sommerhus eller andre bygninger, kan du få hjælp til at montere det. Så behøver du ikke tage stilling til hvor det skal hænge, hvor mange du skal have, eller hvordan man bedst sætter dem op. På Montering af videoovervågning kan du læse mere, få hjæp til at sætte dine kameraer op og sørger for ikke at have indbrud.