onsdag, september 22

Fem grunde til hvorfor du skal træne med kettlebell

En ketllebell er efterhånden blevet et super populært og moderne træningsredskab både i fitnesscenteret, men den har også fundet vej ind i de danske stuer, hvor der bliver hjemmetrænet flere gange om ugen. 

Er du stadig lidt i tvivl om, om du skal anskaffe dig en kettlebell? Her fem gode grunde til, hvorfor det er et rigtig godt træningsredskab: 

1. Du træner hele kroppen 

Træning med Kettlebells er uden tvivl en fantastisk måde at få trænet hele kroppen på. Det giver dig en flot og tonet krop, det er effektivt for kalorieforbrændingen og så er det også en træningsform, som er hurtigt overstået. Både mænd og kvinder har rigtig godt af, at begive sig ud i øvelser med denne træningsform. Kvinderne kan se frem til en flad og markeret mave samt balder af stål! For mænd er det en effektiv måde at opnå større styrke og selvfølgelig også tonede muskler. 

2. Du er godt for udholdenheden

Når du træner med en ketllebell, opnår du ikke kun betydeligt stærkere muskler, men du styrker faktisk også din udholdenhed. Selv med kettlebells i de lavere vægtklasser, får du oparbejdet en meget bedre kondition. Især under øvelser hvor det gælder om at løfte/støde den op over hovedet. 

3. Forbrændingen er høj 

Hvis du træner med en kettlebell, får det virkelig skudt din forbrændning til vejrs. Kettlebell er nemlig et træningsværktøj, der kræver både koordination, kontrol og balance. Du kan især mærke det, når du begynder at lave øvelser i et flow uden pauser. Det kan godt være rigtig krævende for kroppen og sætter dermed forbrændningen igang. 

4. Øvelserne er simple at udføre

For mange nybgeyndere og knap så erfarene fitnessudøvere kan det godt være lidt uoverskueligt at bevæge sig ud i forskellige øvelser. Men øvelser med en kettlebell er forholdsvis simple og kræver ikke den store erfaring. Der findes mange forskellige videoer rundt omkring på netet, hvor du får vist, hvordan du laver de bedste øvesler med en ketllebell. 

5. Du kan træne derhjemme 

Er du ikke så meget til at være medlem af det lokale fitnesscenter? Men vil du alligevel gerne træne og komme i bedre form. Så er det en rigtig god idé at investere i en kettlebell. Den fylder ikke meget, og du kan tage den med ind i stuen eller på kontoret og starte træningen. 

Er du blevet overbevist? Skynd dig at få fat i en Kettlebell allerede nu. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *