mandag, september 21

Har du overvejet parterapi i Århus?

Parterapi kan for nogen virke meget skræmmende og overvældende. Vi har en masse fordomme om, hvad parterapi er, og hvilke typer der tager til det. Og det kan være svært at anerkende at man har problemer. Men det er vigtigt at huske, at parterapi ikke er til for at skabe problemer, men til gengæld for at løse dem. Og det er aldrig en dårlig ting at vise, at man gerne vil investere i sit forhold. En af de vigtigste mennesker i dit liv er din partner og det er lige præcis derfor det er så vigtigt at vælge din partner og prioritere jeres forhold. Er du skal i tvivl om, hvorvidt parterapi kunne hjælpe på dit forhold, så er her 5 gode grunde til at prøve parterapi i århus:

– Parterapi er en prioritering af dit forhold og viser af du synes forholdet er værd at kæmep for. Det er derfor en måde at du og din partner sammen kan snakke og vise hinanden, at I er villige til at lave det arbejde der skal til, for at have et sundt og stabilt forhold. 

– Parterapi i Århus er designet, så det skal være lettest muligt for dig at komme til og få det ud af sessionen, som netop du har brug for. Vi ligger i dit nærområde og gør det nemt for dig at gøre en forskel i dit forhold.

– Vi er investerede i, at gøre en forskel for netop dig. Vores terapeuter er eksperter i forskellige typer af forhold, og vi er sirke på, at vi har en, der er et match for, hvad du og dit forhold har brug for. Det er vigtigt at finde en terapeut der passer til hvor unikt dit forhold er, og derfor går vi meget op i at gøre det så trygt og sikkert for jer som muligt. 

– Det kan give mere sikkerhed og tryghed i forholdet. Hvis du føler der er usikkerheder i dit forhold, eller I har svært ved at kommunikere med hinanden, så er parterapi en fantastisk måde at styrke jeres kommunikation og sammenhold til hinanden. 

– Du kan intet miste på det. Parterapi hjælper med at bringe frem, hvordan I i virkeligheden har det, og hjælper jer med at forstå problemer, I ikke havde kendskab til før. Derved giver terapien kun indsigt i, hvad der allerede lå og ulmede i jeres forhold. På den måde opdater I problemerne tidligere og har derfor nemmere ved at håndtere dem.