torsdag, januar 21

Hvad du bør vide omkring køb af BlackPods

Høretelefoner er ting, vi plejer at bruge hver dag på vej til arbejde eller når du træner, så det er værd at få et rigtig godt par, hvis du kan lide at lytte til musik eller lydbøger. Du kan bl.a. Køb BlackPods her.

Trådløse høretelefoner utroligt populære for tiden. Hver hovedtelefonproducent skynder sig at få et par på markedet, og de producenter, der ikke har et produkt klar til at sælge, køber generiske modeller og tilføjer deres branding bare for at sikre, at de ikke går glip af deres bid af kagen.

Imidlertid er ikke alle trådløse høretelefoner skabt ens. Der er nogle rigtig gode produkter derude, og der er nogle virkelig forfærdelige. Hvis du laver dit research når du vælger et par, kan du sandsynligvis undgå de værste modeller på markedet og forhåbentlig investere i noget, der er værd at have. Derfor vil vi komme med nogle gode råd til, hvordan du kan undgå at falde i fælden.

Pas på med prisen

Der er nogle billige trådløse høretelefoner på markedet, men næsten uden undtagelse, vil jeg råde dig til at undgå dem. Gode ​​trådløse høretelefoner kommer ikke bilkligt. Til at begynde med har de brug for en Bluetooth chip af god kvalitet, og de skal have nogle anstændige batterier med høj ydeevne, for at de kan arbejde i mere end en time mellem opladningerne. God kvalitet kommer normalt ikke billigt, så vær forberedt på at betale nok for at få noget anstændigt.

Pasformen

Dette er en af ​​de vigtigste dele af et par høretelefoner. Ørespidser af silikone, der er for små eller for lave, danner ikke en anstændig forsegling med din øregang, og du får aldrig en god lyd, og du vil også blive plaget af eksterne lyde, der forstyrre musikken. De fleste trådløse høretelefoner skal opbevares i en opladningsetui, når de ikke er i brug, så det er normalt ikke muligt at montere høretelefoner til andet, da det  betyder at du simpelthen ikke kan lukke låget på opladningsæsken, hvis hørtelefonerne har store ørespidser monteret. Så det er vigtigt, at du sørger for, at de ørestykker, der leveres med dine foretrukne høretelefoner, kommer i en række størrelser, og at de passer korrekt til dine ører og giver en effektiv forsegling. Nogle trådløse høretelefoner inkluderer også en lille ørefinne, der hjælper med at holde den i øret. Pasform og komfort er vigtig, og det er vigtigt at have høretelefoner, der sidder behageligt i øret, og ikke falder ud, når du begynder at løbe.