fredag, juli 10

Råd til corona-renovationen

Hvis du er en af de mange tusindvis af mennesker der i løbet af karantænen har kastet sig ud i en eller anden form for renoveringsprojekt, så går du garanteret med mange af de samme overvejelser som de andre. 

Hvordan undgår jeg at overgå min egen deadline for hvornår projektet skal være færdigt?, Kan jeg godt bruge normale byggemarkeder, og er der for mange mennesker derude?, Jeg har aldrig renoveret før, og er i tvivl om fremgangsmåden.

Hvis du går med bare en af de overstående overvejelser, så er du kommet til det rigtige sted, nedenfor går jeg nemlig i dybden med et par råd til corona-renovationer, som kan være med til at spare dig både for tid og penge.

Læg planen og hold dig til den

Hvis der er én ting der i hvertfald kommer til at stikke en kæp i hjulet på din renovation, så er det hvis du tilgår den med en dårlig og optimistisk plan der med garanti ikke kommer til at holde. Du bliver nød til at være realistisk omkring hvor meget arbejde du egentligt tror du kan få nået. 

Forestil dig hvor irriterende det er at komme hjem fra arbejde efter karantænen og så skulle i gang med at renovere videre på køkkenet – det trækker altså tænder ud af energikontoen med sådan nogle aften-renovationer. 

Ved at lægge en realistisk plan for omfanget af din renovation, så kommer du stadig til at kunne glæde dig over det, når tidsplanen går op og du har nået det hele. Det er heller ikke altid lige til at få fagfolk ud og hjælpe når det passer dig, derfor bør du selvfølgelig ringe til dem på forhånd, så det hele kommer til at passe som hånd i handske. 

Køb online

Hvis du har det dårligt med at skulle ud i større menneskeflokke, så kan du bare bestille det du skal bruge online (Læs om virksomheden her), så er du ude over det med at skulle ud i et byggemarked og slæbe. 

Til gengæld skal du over være 100% sikker på hvad du skal have før du bestiller det, der er nemlig lidt irriterende at stå klar til at gå i gang, og så opdage at du mangler en lille men meget essentiel ting for at komme i gang – og så ender du alligevel med at skulle ned i byggemarkedet og så kunne du lige så godt have sparet fragten.