onsdag, september 22

Sådan får du råd til din første Chanel taske

De fleste unge kvinder, der er vokset op i 00’erne, har med garanti siddet og set ‘Sex and the City’ og drømt sig væk til storby, shopping, venindetid og luksus og lavet vurderinger af, hvem i vennegruppen der var ‘Samantha, Carrie, Charlotte eller Miranda’. Og derefter har de fleste nok tænkt ‘hvordan får jeg præcis dét liv, fyldt med café latte, storbysus og Chanel tasker’. 

Sådan får du råd til din første Chanel taske 

Chanel er lig med luksus og mange unge kvinder drømme om at lufte én af de klassiske, tidsløse tasker. En Chanel taske er et modefænomen, et ikon og et brand, der aldrig nogensinde går af mode. Selvom det er den ultimative highend, kan drømmen om din Chanel taske sagtens blive til virkelighed. Der findes en række muligheder for dig, hvis du ønsker dig en Chanel taske. Det første og bedste er naturligvis at spare op en rum tid og overveje, hvilken taske, det skal være. Der er tale om en stor beslutning, hvorfor det er vigtigt, at du mærker efter i maven. Skal den være grøn? Af kalvelæder? Skal det være en, der kan bæres crossbody? 

Tre grunde til at købe en Chanel taske 

  1. En god investering
    Det er ikke sikkert, din bankrådgiver som udgangspunkt er med på, at det er en god idé. Men det er faktisk en ret god investering. Chanel tasker stiger nemlig år for år, og så længe du holder tasken ved lige, så mister den som udgangspunkt aldrig sin værdi. Det vil sige, at du efter 10 år kan sælge din Chanel taske til en klækkelig sum. Du kan sågar se den som en slags opsparing. Har du på et tidspunkt brug for penge, kan du altid sælge din taske igen. 
  2. Den går aldrig af mode
    Du kender sikkert det der med, at du får købt en bunke tøj, som er fuldstændig top-smart det år, du køber det. Året efter finder du det frem fra gemmeren igen, og tænker hvad i alverden er det. En Chanel taske vil altid passe ind i din garderobe, uanset om du ændrer stil undervejs gennem årene eller hvordan. Det er ikke en dille, der er gået af mode året efter. 
  3. Køb din Chanel taske second hand
    Det er de færreste, der har råd til at smutte forbi Chanel butikken på strøget og tage den første den bedste taske på beløbet. Du kan med fordel søge efter brugte tasker på nettet, hvor der er stor mulighed for at finde nogle smukke tasker til gode priser. Taskerne bliver kun smukkere med tiden, og lidt patina har aldrig skadet – heller ikke en Chanel taske. Kig med fordel gennem noget tid, så du får di en idé om, hvilken taske, der er bedst til dig og dit forbrug. Der findes massevis af modeller, farver og stile i Chanel tasker, ligesom der findes en masse gode steder, hvor du kan finde brugte og meget gode tasker. Kig bl.a. i nogle high-end secondhand butikker, hvor taskerne bliver verificeret, og dermed sikrer du dig, at det er en ægte taske, du køber. Du kan også kigge på secondhand sider som trendsales og tise, hvor der også ofte er gode priser på taskerne. Sørg altid for at at se tasken, før du køber den, medmindre du køber den af en verificeret bruger og ved, at der er tale om en ægte taske. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *