lørdag, april 10

Sådan laver du ‘restaurant-kvalitets’ mad derhjemme

Mange danskere må desværre erkende at de ikke er det fødte talent i et køkken. For nogle er det som om at uanset hvad de gør i et køkken, så går det bare galt – disse typer siger ting som Jeg kom engang til at brænde vand på og andre ting der virkelig giver dem medvind i deres påstand om at de ikke er de skarpeste i et køkken.

Til gengæld blev rom ikke bygget på en dag, og hvis du er interesseret i at lære at lave hverdagsmad lige så godt som en kok på en restaurant, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel giver jeg dig nemlig værktøjer- og tricks, der gør det lige den del nemmere at lave sundt og lækkert mad derhjemme. 

Du bør starte småt 

Eksempelvis ved at købe Kokkens Hverdagsmad i en periode, for virkelig at få procedurerne og snilden under huden – der er mange råvarer man skal introduceres til og nye krydderier der skal duftes til før man er klar til at stå på egne ben i et køkken. 

Her er en måltidskasse virkelig med til at gøre det let at være Jamie Oliver i eget køkken. Måltidskasser er også efterhånden noget som de fleste husstande har prøvet i en periode, enten på grund af øget travlhed eller fordi børnene er træt af at spise det samme hele tiden – uanset grunden er det bevist igen og igen, at måltidskasser duer og er nemme at tilgå. 

Hvorfor kokkens hverdagsmad?

Fordi kokke oftest er både trætte af at lave mad og udkørte når de kommer hjem fra arbejde, derfor sætter kokkens hverdagsmad fokus på det velsmagende og nemme mad som alle fra ung til gammel kan lave i et køkken uden at få så meget som sved på panden. 

Det er også en god ‘starter’ kasse til de mennesker der vil øve sig i et køkken, da alle retterne er nemme at tilgå og smager fantastisk. 

Tips og Tricks

Der findes desværre ingen nem vej til at blive fantastisk i et køkken – til gengæld findes der mange tips og tricks til det. En af de tips er eksempelvis at altid sørge for at du har alle tænkelige krydderier derhjemme, der er nemlig få ting der er lige så irriterende som at stå midt i maden op opdage at man mangler et krydderi som er umuligt at få i ens ende af byen.