lørdag, april 10

Sådan spiller du roulette og vinder

Rouletten kan ved først øjekast virke som et simpelt casino spil, der handler om held og intet andet. Alligevel er der lang række Roulette systemer, regler og strategier, som man kan tage i brug for at øge sin egen chance for at vinde. Dem vil vi komme ind på herunder.

Pas på nullet

På grund af tilføjelsen af ​​et ekstra nul i amerikansk roulette øges husets fordel til en ugunstig 5,26% sammenlignet med dets europæiske modstykke. Europæisk roulette er halveret husets fordel på grund af brugen af ​​et enkelt nul, hvilket gør det til 2,7%. Hvis du er fan af amerikansk roulette, skal du under alle omstændigheder tage et spin, men det er godt især som nybegynder at huske på, at huset har en større fordel ved at tage dine penge.

Pas på dine penge

Når vi taler om penge, er det vigtigt at bemærke, at pengestyring i Roulette er afgørende. Selvom fordelene ved at lande et 35:1 ulige lige bet kan virke lokkende, er oddsene stærkt imod dig. Bare husk, at inden du satser, skal du indstille dig en tabsgrænse. Det er let at blive fanget i spændingen ved hasardspil, især med en gruppe mennesker, der hepper på bolden, men et tab er et tab, og penge skal styres i moderation. Uanset hvordan roulettehjulet drejer, er det fantastisk, hvis du vinder stort, men du vil også kunne se dig selv i øjenene bagefter, og have din bankrulle intakt.

Bevar kontrollen

Mens roulette spillet byder på masser af spænding, skal du sørge for ikke at blive fanget i øjeblikket med din adrenalin, der pumper og altid holde dine følelser i skak. Når alt kommer til alt, vil hjulets spin bestemme resultatet. Hver gang bolden lander er en enestående begivenhed, så bare fordi resultatet har været et rødt tal tre gange i træk, betyder det ikke, at det er mere sandsynligt, at bolden lander på et sort tal ved næste spin. Du kan have en masse sjov ved at spille doulette, men jo mere du kan holde hovedet koldt, jo mere klogt vil du satse og kan ende med at vinde stort.

Spil sikkert

Begyndere skal holde sig til at satse uden for bordet. Selvom overskuddet muligvis ikke er så stort, er det statistisk mere ensartet. At satse rødt eller sort, højt eller lavt og ulige eller ligefrem sikrer en lavere sandsynlighed for at miste penge.