søndag, november 28

Sælg dit guld til os og send det gratis

Guld er et guld ædelmetal, som har høj værdi på grund af den alsidige natur. Guld kan nemlig omsmeltes og anvendes til en lang række forskellige formål. For eksempel har guld igennem tiden været brugt til udsmykning, til produktion af genstande og som valuta. Derfor har guld altid haft høj værdi, og dette er stadig tilfældet i dag. Derfor kan du roligt overveje at sælge dit guld, da der er en god væri i materialet, som vil kunne give dig nogle gode penge om hænderne. Hos Nordisk Guld køber vi gerne dit guld, og vi gør det ovenikøbet på en simpelt og kundevenlig måde, så dit behov mødes. Vi tilbyder blandt andet at betale fragten for det guld, som du sender til os. For os er service og ærlighed vigtigt, og derfor består salg til os af tre simple skridt. Læs med her, hvor vi opridser de tre skridt det tager at sælge dit guld til os. Du kan også gå ind på vores hjemmeside Sælg Guld og kontakte os med det samme for at komme i gang med at sælge dit guld. 

1. Book et møde med os

Først skal du gå ind på vores hjemmeside og booke et møde med os. Til dette møde vil vi snakke om dine idéer og dit behov, og hvad det er for noget guld, som du gerne vil sælge. Vi kan på stedet også vurdere dit guld og dermed give dig et godt tilbud på dit guld. Hos Nordisk Guld giver vi dig markedets bedste pris, da vi altid matcher den højeste pris på verdensmarkedet den dag, så du er altid garanteret, at du får den højeste pris tilbudt. 

2. Send dit guld til os

Når du har overvejet vores tilbud og vi er blevet enige om en pris kan du sende dit guld til os. Her tilbyder vi at du kan sende guldet til os gratis. Så kontakt os før du sender, så du kan gå en pakkelabel. Den vil vi så sende afsted til dig over mail, så du kan printe din pakkelabel. Herefter skal du blot indlevere din pakke hos den nærmeste GLS eller Postnord, alt efter hvad vi har aftalt. Når du sender dit guld til os på denne måde forsikrer vi værdien af genstanden mens den er undervejs i sin forsendelse. 

3. Udbetaling af penge

Lige så snart vi modtager din pakke med guldet udbetaler vi den aftalte mængde penge til din konto – simpelt og enkelt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *