onsdag, september 22

Sjove kortspil for hele familien

Mens det bliver koldere udenfor rykker vi i stedet for ind i varmen og skruer op for hyggen. En god måde at samle venner og familie på er altid at finde et spil frem, som kan få samarbejdet og konkurrencegenet frem i alle. En simpel måde at gøre dette på er ved at finde et kortspil frem fra gemmerne: Der er nemlig uendeligt mange muligheder i et simpelt kortspil. Hos SpilleXpert er vi glade for kortspil og synes det absolut er en aktivitet, som flere bør gå til når der skal underholdes derhjemme. Derfor har vi samlet alle vores bedste bud på kortspil og regler på vores hjemmeside SpilleXpert. Du kan enten klikke dig direkte ind på linket og bliv inspireret med det samme, eller du kan læse med her hvor vi forklarer hvad du kan finde af inspiration hos os!

Kortspil for hele familien

Vi har idéer til kortspil hvor hele familien kan spille med. Dette er kortspil, hvor der kan være mere end 3 spillere med af gangen, og som alle sammen har et spændende formål. Spil for eksempel 31, hvor du skal samle 31 point før alle dine modspillere, men husk at medbringe dit poker fjæs! I kan også spille Bridge, hvor i spiller sammen i par to og to, hvor i både kan få samarbejde og konkurrence i ét spil. På vores hjemmeside beskriver vi spillene, så de nemt og enkelt kan blive spillet af jer. Derudover har vi endda tilføjet nogle videoer, hvori vi både demonstrerer og forklarer hvordan spillene skal spilles, så i kan komme i gang med at spille med det samme, uden forvirring!

Kortspil for to spillere

Sidder i to personer og gerne vil spille et slag kort, så er mulighederne også mange. Vi har samlet nogle gode idéer til to spillere, hvor i blandt andet kan spille kortspillet 500, hvor du skal være taktisk og samle stik, og gerne så hurtigt at du kan lukke runderne før din modspiller – den der først får 500 point vinder! I kan også begive jer ud i Uno, som er en kortspilsvariation af det originale UNO spil. Her anvendes et kortspil i stedet, og alt du skal gøre er at komme af med dine kort først – og huske at sige uno når du har ét kort tilbage!

Dette var blot en kort oversigt over hvad vi kan tilbyde på vores side. Vi har også idéer til kabaler, børnespil og drukspil – så tjek vores hjemmeside SpilleXpert ud med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *