lørdag, april 10

Skriv en tekst – uden selv at skrive noget!

Vi bliver udsat for tekster i alle aspekter i livet: På gaden, på sociale medier, i hjemmet, og listen fortsætter. Men hvordan får man produceret sådanne generiske tekster, som er let læselige og samtidig faktuelle og informerende? Hos Op til forfatter har vi skribenter som lige netop specialiserer sig i at skrive sådanne generiske tekster, som kort og informerende forklarer om et bestemt emne. Vi kan derfor være behjælpelige hvis du netop står i en situation hvor du skal have skrevet en tekst om noge! Læs med herunder hvad Op til forfatter rent faktisk betyder!

Det er op til vores forfattere

Når du henvender dig til os, så sker alt på dine præmisser. For det første fortæller du os præcis hvilket emne det er du vil informere om, hvilke temaer du vil have dækket i din tekst og hvilket budskab der skal skinne igennem den tekst, som du søger. Derudover skal du også overveje hvilket format du leder efter, hvor lang en tekst du cirka vil have og om der er en specifik genre eller udtryksmåde, som du vil foretrække for din tekst. Herefter er det op til dig at putte din tillid til vores skribenter – for resten er op til vores forfatter! Vi vil altid skrive vores tekster ud fra alle de input, som du har givet os, og vil sikre os at dit budskab skinner igennem. Vi skriver det generisk, informerende og let læseligt, så du rammer en bred flade af modtagere. 

Du har det sidste ord

Når vi har skrevet teksten færdig ud fra dine kriterier, så sender vi teksten retur til dig. Herefter kan du frit læse den igennem, ændre på den og justere den efter dine egne tankerog idéer. Skulle der herefter være nogle problemer, noget du er i tvivl om eller noget du absolut gerne vil have ændret fra vores side, så kan du altid kontakte os igen, så vi kan have en dialog om dit behov og dine tanker om ændringerne. Vi er altid klar til en konstruktiv samtale om indhold og ændringer, og for os er det vigtigt at du får det sidste ord, så din tekst bliver præcis som du har behov for. 

Badmintonpeople står klar til at skrive dine tekster til det formål som du leder efter. Så tøv ikke, men gå ind på vores hjemmeside og kontakt os i dag!